így változtatunk mi

 

Mindig nagy izgalommal várjuk az átváltozások napjait. A stúdióban ilyenkor nagy a sürgés-forgás. Egymás mellett sorakoznak a színes ruhák és kiegészítők, nyitva a sminkes doboz, előkerülnek az ecsetek, melegszik a hajsütő, itt-ott feltűnik egy-egy dekorációs elem. Szinte érezni a levegőben, hogy hamarosan valami új születik.

 

De ne rohanjunk ennyire előre! Menjünk csak szép sorjában, vegyük át elejétől a végéig, mire is számíthatsz, ha bizalmat szavazol az EVAM csapatának.

 

Először is szükségünk lesz a méreteidre (konfekcióméret, csípőbőség, derékbőség, mellbőség, melltartóméret, magasság, cipőméret) és egy nemrég készült egész alakos-, illetve portréfotóra. Amennyiben vannak saját elképzeléseid, esetleg extrém ötleteid, mindenképp oszd meg velünk, és már a kapcsolatfelvételkor jelezd! Az is sokat segít, ha írsz egy pár sort magadról, pl. hány éves vagy, mivel foglalkozol, mit csinálsz a szabadidődben, vagy bármi másról, ami által mi is betekintést nyerhetünk a Te világodba. Minél több információt adsz meg, annál jobb lesz az eredmény.

Ezután összeül a kis kupaktanácsunk, és tulajdonképpen mi már ebben a stádiumban kezelésbe veszünk. Amint megszületett a személyre szabott koncepció, egyeztetünk Veled, és ha Te is rábólintasz, nekilátunk a megvalósításnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aggodalomra semmi okod! Mivel mindig női stábbal dolgozunk, úgy érzed majd magad, mintha egy baráti összejövetel kellős közepébe csöppentél volna. Feszültségnek nyoma sincs, a jókedv viszont garantált!

 

A megfelelő ruha, cipő és kiegészítők kiválasztásában stylist segít Neked, aztán jöhet a smink. Tapasztalt sminkmesterünk arcod előnyös vonásainak kiemelésével olyan sminket készít, mely színeiben és stílusában is összhangban áll a ruhával, amit viselsz. Hogy tökéletes legyen a végeredmény, a frizurádat is megigazítjuk.

 

A retusált képekre ugyan pár napot várni kell, de az összes többi fotót kiírjuk Neked DVD-re, és már aznap elbüszkélkedhetsz velük családodnak, barátaidnak.

 

Aki részt vett már nálunk divatfotózáson, jól tudja, hogy ez az egész nem csupán EGY napról szól. Egy ilyen jellegű megújulás, stílusváltás - tanácsadással egybekötve! - felér egy teljes önbizalom-tréninggel. A hatását hosszú éveken át érezni fogod! Gyere el, és győződj meg róla!

 

 

 

Tovább a csomagajánlatokhoz