MIÉRT AZ EVAM?

 

 

Üdvözlünk az EVAM világában!

 

Változz velünk Te is!

 

 

Előfordult már, hogy órákig álltál a tükör előtt, mert nem tudtad eldönteni, mit vegyél fel? Örökösen rohansz, így csak ritkán jut időd saját magadra? Esetleg mérföldkőhöz érkeztél, és úgy érzed, itt az ideje váltani?


Akkor bízd ránk magad, és add át az irányítást! Egy rövid időre. Profi szak- emberekből álló, mosolygós és kreatív női stábunkkal garantáltan színt viszünk az életedbe.

Átgondoljuk, megtervezzük, kiválasztjuk, beszerezzük, felpróbáljuk, Rád igazítjuk, előkészítjük, összehangoljuk, és végül, de nem utolsósorban megörökítjük. Mindezt együtt, veled.


És hogy mi lesz a végeredmény? Te magad. Csak egy sokkal kiegyensúlyozottabb, sugárzó, magabiztosabb kiadásban.


Nemtől, kortól, testalkattól, foglalkozástól függetlenül mindannyiunk életében fontos szerepet játszik a megjelenés. Azt viszont csak kevesen tartják szem előtt, hogy a jó megjelenés alapja a harmónia, külsőnk összhangja személyiségünkkel. Mit sem ér egy jónak tűnő öltözködési stílus, divatos színvilág, smink vagy frizura akkor, ha köszönőviszonyban sincs az egyéniségünkkel. Ilyen esetekben születnek a műnők vagy próbababák.Mi nem nézünk senkit próbababának, akire bármit rá lehet aggatni csak azért, mert az a fogason jól mutat. Mi kihozzuk belőled a maximumot, ráadásul olyan praktikus tanácsokkal látunk el, amiknek a későbbiekben is hasznát veszed.Stylist:

  • Fotográfus-sytlist: Mónáth Éva
  • Stylist: Vígh Angelika
  • Sminkes: Juhász Nikoletta

 

 

 evam logo

"A stílus az egyik módja annak,
hogy elmondd ki vagy, anélkül,
hogy megszólalnál."

(Rachel Zoe)